چالش های صنعت اسباب بازی، مانع حضور تولیدکنندگان در نمایشگاه شد

    Home  /  جشن  /  چالش های صنعت اسباب بازی، مانع حضور تولیدکنندگان در نمایشگاه شد

چالش های صنعت اسباب بازی، مانع حضور تولیدکنندگان در نمایشگاه شد Image

چالش های صنعت اسباب بازی، مانع حضور تولیدکنندگان در نمایشگاه شد

منا عمادی، مدیر اجرائی نمایشگاه اسباب بازی ایران تویِکس، از عدم حضور تولیدکنندگان اسباب بازی در نمایشگاه آگاهی داد و در گفت و گو با گزارشگر مهر اظهار داشت: نمایشگاه ایران تویکس حال دوره پنجم خودرا سپری می کند. این دوره، برعکس سالهای گذشته، بدون حضور تولیدکنندگان برگزار می گردد. در سه دوره گذشته، شاهد رشد خیلی خوبی از حضور تولیدکنندگان در سالن ملل نمایشگاه شهر آفتاب بودیم و هر سال نیز استقبال از نام نویسی و حضور در نمایشگاه بیشتر و بهتر می شد.
عمادی، اضافه کرد: در دوره چهارم، در آخرین روز نمایشگاه، با جنگ ۱۲ روزه مواجه شدیم. بعد از آن نیز، همزمان با نام نویسی برای دوره پنجم، شرایط ناشی از جنگ و مشکلات اقتصادی پیش آمد که موجب شد صنعت اسباب بازی با چالش های جدی مواجه شود. به این علت تصمیم گرفته شد که تولیدکنندگان صنعت اسباب بازی در دوره پنجم حضور نداشته باشند تا بتوانند در دوره های بعدی با قدرت بیشتری بازگردند.
مدیر اجرائی نمایشگاه ایران تویِکس، به حضور انجمن تولیدکنندگان به نمایندگی از تولیدکنندگان اسباب بازی اشاره و بیان نمود: انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی تصمیم گرفت فضایی را در نمایشگاه به حضور خود اختصاص دهد. در این فضا، غرفه ای با حضور کانون پرورش فکری خردسالان و نوجوانان، شورای نظارت بر اسباب بازی و محصولات اعضاء انجمن و تولیدکنندگانی که در دوره های پیشین ایران تویکس حضور داشتند، برگزار شده است.
او، اضافه کرد: بعد از فراخوانی که برای تولیدکنندگان انتشار یافت، قرار شد در ویترین های این غرفه، محصولات و دستیافته های صنعت اسباب بازی در دو سال گذشته، یعنی سالیان ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵، به معرض نمایش گذاشته شود. از هر برند نیز یک محصول منتخب در این ویترین قرار گرفته است. به این ترتیب، انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی امسال به این شکل در نمایشگاه ایران تویکس حضور دارد.
عمادی، با اشاره به تأثیر تغییر زمان برگزاری نمایشگاه بر حضور تولیدکنندگان، اظهار داشت: هر صنفی فصل و زمان مناسب خودرا دارد. برای صنعت اسباب بازی نیز این نمایشگاه در طول سال ها به شکلی جا افتاده بود که همیشه در خردادماه برگزار می شد و در همان بازه زمانی می توانست تأثیرگذاری لازم را داشته باشد، اما تغییر زمان برگزاری نمایشگاه به مردادماه، برای این صنعت زمان مناسبی نبود.
مدیر اجرائی نمایشگاه ایران تویِکس، اضافه کرد: از طرف دیگر، تا مدت ها مشخص نبود که نمایشگاه برگزار می گردد یا خیر؛ برای اینکه هر لحظه اتفاقات و چالش های جدیدی پیش می آمد. همین مسئله موجب شد بتدریج خیلی از تولیدکنندگان از حضور در نمایشگاه انصراف دهند و تعداد شرکت کنندگان کاهش پیدا کند.
او، اضافه کرد: امکان برگزاری نمایشگاه وجود داشت، اما تصمیم بر این شد که کیفیت و اعتبار نمایشگاه، مانند دوره های قبل، حفظ شود و جایگاه آن گرفتار افت نشود. به همین دلیل، تولیدکنندگان تصمیم گرفتند امسال غرفه ای نداشته باشند و محصولات خودرا عرضه نکنند. سرانجام، مسئولیت حضور حداقلی در نمایشگاه به انجمن سپرده شد تا پیوستگی این زنجیره حفظ شود.
عمادی، درباره ی بزرگترین مشکل و چالشی که برای تولیدکنندگان اسباب بازی وجود دارد اظهار داشت: هم اکنون، مهم ترین مشکل تولیدکنندگان، تامین مواد اولیه است. علاوه بر آن، بی ثباتی نرخ ارز، خصوصاً قیمت دلار، تامین مواد اولیه را با دشواری مواجه کرده است. از طرف دیگر، به سبب رشد هزینه های زندگی، امکان دارد اسباب بازی در اولویت سبد خرید خانواده ها نباشد. بنابراین، بازار نیازمند آرامش و ثبات است تا شرایط باردیگر به وضعیت گذشته بازگردد.
مدیر اجرائی نمایشگاه ایران تویِکس، با اشاره به برنامه های حمایتی انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی از تولیدکنندگان اشاره کرد: در کمیسیون نمایشگاهی انجمن، تلاش می نماییم تا حد امکان بازارهای فروش جدیدی برای تولیدکنندگان ایجاد نماییم. در سالهای گذشته، دو نمایشگاه برگزار می کردیم؛ یکی همین نمایشگاه ایران تویکس بود و دیگری جشنواره ملی اسباب بازی.
او، اضافه کرد: در جشنواره ملی اسباب بازی، مردم می توانستند برای خرید بصورت مستقیم مراجعه نمایند. از آنجائیکه این جشنواره در آخر سال برگزار می شد، فرصت مناسبی برای ایجاد نقدینگی و رونق بازار فروش تولیدکنندگان فراهم می کرد. این برنامه ها هر سال اجرا می شد و به فعال ماندن چرخه اقتصادی تولیدکنندگان صنعت اسباب بازی کمک می کرد.

منبع:

Author | صدکادو Comments | دیدگاه‌ها برای چالش های صنعت اسباب بازی، مانع حضور تولیدکنندگان در نمایشگاه شد بسته هستند Date | ۰۴/۰۵/۱۴۰۵