خسروپناه مطرح كرد؛ سند فرهنگی بحران تدوین شود

    Home  /  جشن  /  خسروپناه مطرح كرد؛ سند فرهنگی بحران تدوین شود

خسروپناه مطرح كرد؛ سند فرهنگی بحران تدوین شود

به گزارش صد کادو، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با رییس جمعیت هلال احمر ایران از ضرورت تدوین سند فرهنگی بحران آگاهی داد و اظهار داشت: مراقبت از روح و روان لطمه دیدگان ضرورت دارد.

به گزارش صد کادو به نقل از مهر، پیرحسین کولیوند، رییس جمعیت هلال احمر تهران در آستانه نوروز در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور یافت و با حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دیدار و گفت و گو کرد.
خسروپناه در این دیدار به لزوم تدوین «سند فرهنگی بحران» اشاره و اظهار داشت: از آنجائیکه مراقبت از روح و روان لطمه دیدگان و کسانی که گرفتار بحران شده اند، لازم است جمعیت هلال احمر ایران با همکاری شورای عالی انقلاب فرهنگی به تدوین این سند بپردازد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، خدمت بی تکلف به مردم را از نشانه های بارز حکمت دانست و اضافه کرد: خداوند متعال، خدمت بی توقع را از نشانه های فرد حکیم و عاقل و از مصادیق حکمت می داند. هلال احمر نیز از این خاصیت برخوردارست و بی تکلف و چشم داشت به مردم خدمت می کند.
به گفته خسروپناه، تربیت انسان های فداکار و خدمتگزار، امتیاز دیگر جمعیت هلال احمر است و این موضوع، نمونه بارز «انسان سازی» است و زمینه را برای رشد خود افراد هم فراهم می آورد. در حقیقت در جمعیت هلال احمر، ما با یک سیستم انسان ساز روبه رو هستیم و این مساله مهم و قابل توجهی است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی یکی دیگر از خاصیت های مثبت جمعیت هلال احمر را داشتن نگاه انسانی دانست و اظهار داشت: از رییس هلال احمر تا دیگر اعضا، همگی لباس رزم بر تن می کنند و وارد میدان می شوند. این یعنی همه ما خدمتگزار مردم ایم و برای مان فرقی نمی کند آن کس که زیر آوار مانده، مسلمان است یا غیر مسلمان و این نوع نگاه، از نشانه های بارز دینداری اسلامی است.
خسروپناه به فرمایش امیرالمومنین اشاره و اضافه کرد: حضرت علی (ع)، علم پادشاه را پادشاه می دانند و اهمیت ویژه ای برای آن قائل اند. پس ما هم، به عنوان شیعه ایشان، باید کسب دانش را مهم بشماریم. طبیعتاً جمعیت هلال احمر هم از این قاعده مستثنا نیست و کارها و وظایف اجرائی و عملیاتی این انجمن هم می تواند پشتوانه علمی و پژوهشی داشته باشد و این امر، ارتباط مستمر با نخبگان علمی و پژوهشگران است.
به گفته دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، اگر جوانانِ داوطلبی که در هلال احمر حضور دارند، در کنار آموزش امداد و نجات، نکات اخلاقی، معنوی و سبک زندگی را هم یاد بگیرند، فعالیت شان سودمندتر و ثمربخش تر خواهد بود. چونکه در کنار جسم آدم ها به روح و روان شان هم توجه کرده اند.
خسروپناه از جمعیت هلال احمر خواست تا نقشه مهندسی فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی را بخوانند و بخش هایی از آنرا در هلال احمر پیاده کنند. او بار دیگر به ضرورت تدوین سند بحران اشاره و بیان کرد: وقتی بحرانی رخ می دهد چه پیوست فرهنگی برای آن وجود دارد که از نظر روحی و معنوی به لطمه دیدگان کمک کند؟ آیا ما همان اندازه که به شرایط جسمانی لطمه دیدگان فکر می نماییم به حس و حال شان هم اهمیت می دهیم؟
در این دیدار، پیرحسین کولیوند هم با اشاره به دست آورده ای جمعیت هلال احمر در سال ۱۴۰۱ اظهار داشت: ما در سالی که گذشت در ماموریت های گوناگون ملی و بین المللی حضور پیدا کرده و به یاری همنوعان خود شتافته ایم. امدادرسانی به لطمه دیدگان حادثه متروپل، زمین لرزه های خوی، ترکیه، سوریه و هرمزگان همچون این فعالیت هاست.
به گفته رییس جمعیت هلال احمر، کارهای جمعیت در زمینه بشردوستانه و مسئولیت های اجتماعی، محرومیت زدایی و توانمندسازی اقشار کمتر برخوردار از دیگر کارهای انجام شده در طول سال قبل بوده است.
کولیوند در این دیدار که ۲۷ اسفندماه ۱۳۴۱ صورت گرفت از دبیر شرای عالی انقلاب فرهنگی خواهان ارتقای مؤسسه آموزشی هلال احمر به دانشگاه و همین طور راه اندازی دانشگاه بین المللی جمعیت هلال احمر ارائه شد.

Author | صدکادو Comments | دیدگاه‌ها برای خسروپناه مطرح كرد؛ سند فرهنگی بحران تدوین شود بسته هستند Date | 24/03/2023