وبینار آشپزی ایران به یاد نجف دریابندری

    Home  /  جشن  /  وبینار آشپزی ایران به یاد نجف دریابندری

وبینار آشپزی ایران به یاد نجف دریابندری Image

وبینار آشپزی ایران به یاد نجف دریابندری

به گزارش صد کادو وبینار «آشپزی ایران» به یاد نجف دریابندری، نویسنده «کتاب مستطاب آشپزی، از سیر تا پیاز» (با همکاری فهیمه راستکار) برگزار می گردد.
به گزارش صد کادو به نقل از ایسنا، این وبینار از ساعت ۲۱ روز پنجشنبه (۱۶ اردیبهشت ماه) برگزار می شود.
سهراب دریابندری، فرزند نجف دریابندری، فرهاد نظری، کارشناس میراث فرهنگی، حسین دهقان منشادی، مسئول کمیته گردشگری خوراک یزد و ماهور زهرایی، مدیر نشر کارنامه از سخنرانان این وبینار هستند.
علاقه مندان می توانند این نشست را از راه http: //meeting-۲.yazd.ac.ir/tour/ دنبال کنند.
نجف دریابندری زاده سال ۱۳۰۹ در آبادان بود که در نیمه اردیبهشت ۱۳۹۹ بعد از مدت ها تحمل بیماری در ۹۰ سالگی دار فانی را وداع گفت. «پیرمرد و دریا» (ارنست همینگوی)، «بیگانه ای در دهکده» و «هاکلبری فین» (مارک تواین)، «پیامبر و دیوانه» (جبران خلیل جبران) و «رگتایم» و «بیلی باتگیت» (دکتروف) همچون ترجمه های وی هستند.
«کتاب مستطاب آشپزی، از سیر تا پیاز» هم عنوان یک کتاب آشپزی اثر نجف دریابندری با همکاری همسر فقیدش، فهیمه راستکار، است.

Author | صدکادو Comments | دیدگاه‌ها برای وبینار آشپزی ایران به یاد نجف دریابندری بسته هستند Date | 07/05/2021