
صد کادو: سریال آخرالزمانی و زامبی شبکه ای ام سی برای یک فصل دیگر تمدید شده و دارد به انتها خط داستانی کمیک بوک ها نزدیک می شود.
به گزارش صد کادو به نقل از هالیوود ریپورتر، ظاهرا سریال «واکینگ دد» یا «مردگان متحرک» به این زودی ها جایی نمی رود و یک چهره آشنا هم برای فصل جدید آن باردیگر بازمی گردد.
شورانر آنجلا کانگ در مراسم کامیک کان نیویورک اعلام نمود که شبکه ای ام سی این سریال درام زامبی را برای فصل یازدهم تمدید کرده و همین طور تایید نمود که لارن کوهن یک دفعه دیگر در نقش مگی گرین به این سریال بازمی گردد. شخصیت قدیمی او آخرین بار درانتها فصل نهم دیده شده بود و هم زمان با خروج اندرو لینکلن دیگر شخصیت اصلی داستان از سریال کنار رفته بود. وی در فصل یازدهم یکی از شخصیت های ثابت خواهد بود.
کوهن اظهار داشت: «کاملا سورآل است. حس خانه را دارد. خیلی احساساتی است. حس می کنم این یک کامیک کان و یک خانواده خیلی ویژه است و من واقعا خوشحالم که اینجا هستم.»
سارا بارنت رئیس شبکه ای ام سی در اطلاعیه ای اظهار داشت: «این سریال ۱۰ سال پیش در حالی شروع به کار کرد که عمق یک سریال درام با پرستیژ درجه یک را داشت. و حالا ۱۰ سال بعد این پدیده از نظر خلاقانه رشد کرده و منتقدان و مخاطبان از تمدید آن استقبال می کنند. بسیار خوشحالیم که باردیگر به لارن کوهن خوش آمد بگوییم که ارزش بسیاری برای این سریال و هواداران مشتاق جهانی آن داشته است.»
فصل دهم سریال مقرر است یکی از اصلی ترین خطوط داستانی کمیک بوک های «واکینگ دد» رابرت کرکمن که سریال بر پایه آن ساخته شده را به نمایش بکشد: «جنگ زمزمه کنندگان» که ادامه خشن ورود این شخصیت های منفی در فصل نهم است.
این خط داستانی همین طور یکی از خطوط پایانی کمیک بوک هاست چون کرکمن کار خودرا در تابستان گذشته به انتها برد. تمدید سریال برای فصل یازدهم موجب می شود داستان بسیار نزدیک تر به انتها کمیک بوک ها بشود، البته هنوز معین نمی باشد که سریال از کمیک بوک ها فراتر هم خواهد رفت یا خیر.
در پنل کامیک کان همین طور مشخص شد بازیگران جدید فصل دهم چه کسانی خواهند بود: پائولا لازارو در نقش پرنسس ظاهر می شود که یکی از شخصیت های محبوب هواداران از کمیک بوک هاست.
منبع: صد کادو

categories & tags
In جشن, جشنواره, کادو, هدیه
By نمایش