
صد کادو: در جلسه ای که هیات مدیره انجمن صنفی کارگردانان سینمای مستند با مسئولان مرکز گسترش داشتند از افزایش بودجه ساخت فیلم های مستند با شیب ملایم گفته شد.
به گزارش صد کادو به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، اعضای هیات مدیره انجمن صنفی کارگردانان سینمای مستند عصر دوشنبه ۶ اسفند ۹۷ با مسئولان مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی دیدار کردند. یکی از موارد مهم خروجی این جلسه، افزایش بودجه ساخت فیلم های مستند با شیب ملایم بود.
در این دیدار که با حضور سیدمحمدمهدی طباطبایی نژاد، مرتضی رزاق کریمی، محمد آفریده، محسن استادعلی، بابک بهداد، آرش اسحاقی، مهدی اسدی، هادی معصوم دوست و شهنام صفاجو برگزار شد، همکاری مرکز گسترش با این نهاد صنفی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
از اهم مسایلی که در این جلسه عنوان شد، می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
بحث حضور فیلم های مستند و کوتاه در جشنواره فیلم فجر و پیشنهاد برابری جوایز این بخش، حداقل معادل جوایز بخش های فنی به میزان ۲۰ میلیون تومان
افزایش بودجه تولید فیلم مستند در مرکز با عنایت به بالا رفتن هزینه ها و دستمزدها که مقرر شد مبلغ قراردادها با یک شیب ملایم افزایش یافته و قسمتی از هزینه ها در مرحله پست پروداکشن و بررسی دوباره پروژه تامین گردد.
پیگیری بحث بیمه پروژه های مستند در مرحله ساخت با نماینده مستقر در خانه سینما؛ با عنایت به تفاوت زمانی منقطع فیلمبرداری آثار مستند با فیلم های سینمایی
اعلام حمایت مرکز از برخی پروژه های مستند در مرحله راف کات تا سقف ۱۵ میلیون تومان. این حمایت جنبه مالکیت بر فیلم ندارد و مشمول آثاری می شود که در مراحل پایانی تولید با کمبود بودجه روبه رو شده و برای تکمیل کار نیاز به حمایت محدود دارند.
درباره بازاریابی و فروش فیلم های مستند باز تاکید شد فیلمسازانی که با مرکز قرارداد داشته و سپس تولید، تمایل به بازاریابی خود در داخل و خارج از کشور دارند، ۳۵ درصد از عواید حاصل از این فروش سوای حق مشارکت خود در پروژه مذکور را کسب خواهند کرد. البته این مساله مشروط بر اطلاع و هماهنگی مرکز است.
بحث پریمیر جشنواره «سینماحقیقت» و فروش بلیت در این رویداد هم مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد در جلسه ای ویژه و با حضور تعدادی از مستندسازان، نسبت به این مساله تصمیم نهایی اتخاذ شود.
برای بخش بین الملل «سینماحقیقت» باز مقرر شد با همکاری انجمن صنفی، مستندسازانی که به زبان انگلیسی تسلط داشته و در جشنواره های بین المللی شرکت می کنند، فیلم ها و فیلمسازان برجسته را در مقام مشاوران دبیر جشنواره برای نمایش و شرکت در این رویداد معرفی کنند.
نشست های دوره ای مرکز گسترش با جامعه اصناف سینمای مستند ایران در فرصت های دیگر باز انجام خواهد شد.

categories & tags
In جشن, جشنواره, کادو, هدیه
By جشن, جشنواره, شركت, فیلم