
مهدی فیروزی، مدیر غرفه طرفه، در گفت و گو با گزارشگر مهر درباره ی وضعیت کاغذ مورد استفاده در تولید نوشت افزار اظهار داشت: بخش عمده کاغذی که در تولید محصولات این مجموعه استفاده می شود، خارجی و وارداتی است و افزایش روزانه قیمت کاغذ، تولیدکنندگان را با مشکلات جدی مواجه کرده است.
وی ادامه داد: در وضعیت فعلی کشور، قیمت کاغذ بصورت روزانه افزایش می یابد و حتی ممکنست طی دو یا سه روز، قیمت هر بند کاغذ دو تا سه میلیون تومان افزایش داشته باشد. این وضعیت سبب شده تولیدکنندگان با این مسئله مواجه باشند که محصولات خودرا با چه قیمتی عرضه کنند تا بتوانند هزینه تولید مجدد همان محصولات را تأمین کنند.
فیروزی افزود: فروش محصولات با قیمت های قبلی، در حالی که هزینه مواد اولیه افزوده شده است، حتی می تواند برای تولیدکننده همراه با ضرر باشد و امکان ادامه تولید را دشوار کند.
مدیر غرفه طرفه درباره ی استفاده از کاغذ ایرانی هم اظهار داشت: اگر کاغذ ایرانی باکیفیت مناسب وجود داشته باشد، مانعی جهت استفاده از آن نداریم. اتفاقاً برند ما تا حد زیادی بر استفاده از کالاهای ایرانی تمرکز کرده است و هر محصولی که نمونه ایرانی داشته باشد و بتواند از نظر کیفیت با نمونه های خارجی رقابت کند، برای ما قابل استفاده می باشد.
وی با اشاره به مشکلات کیفی برخی نمونه های کاغذ ایرانی اظهار نمود: مسئله این است که برخی کاغذهای ایرانی کیفیت مناسبی ندارند و استفاده از آنها می تواند حتی به چاپگر صدمه بزند و در نهایت کیفیت غائی محصول هم آن چیزی نباشد که مورد انتظار تولیدکننده و مصرف کننده است.
فیروزی تصریح کرد: بنابراین بخش قابل توجهی از کاغذ مورد استفاده در محصولات این مجموعه بازهم وارداتی است و بخش زیادی از این کاغذها هم از چین وارد می شوند.
او در آخر تاکید کرد که در صورت تولید کاغذ ایرانی باکیفیت مناسب و قابل رقابت با نمونه های خارجی، استفاده از آن برای تولیدکنندگان می تواند گزینه قابل قبولی باشد.
دوازدهمین دوره نمایشگاه ایران نوشت از تاریخ ۱۶شهریور تا۳۱ شهریورماه در رواق شرقی مصلی امام خمینی(ره) درحال برگزاری است.

categories & tags
In جشن, جشنواره, کادو, هدیه
By تولید, كیفیت, محصولات, نمایشگاه