
به گزارش صد کادو به نقل از مهر، سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یکشنبه (۲۷ اردیبهشت ماه) با حاضرشدن در موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران از ستاد اجرایی هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران بازدید کرد.
صالحی، با حاضرشدن در مرکز پاسخگویی هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از نزدیک در جریان روند ارایه خدمات، پاسخگویی به مخاطبان و پشتیبانی از خریداران و ناشران قرار گرفت.
هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از بیست وششم اردیبهشت تا دوم خردادماه (۱۴۰۵) با شعار «بخوانیم برای ایران» در نشانی book.icfi.ir برگزار می گردد.
در جریان این بازدید، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با مدیرعامل شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران نیز دیدار نمود. همین طور از پوستر «جایزه بین المللی داستان شش کلمه ای مدرسه میناب؛ ۱۶۸ داستان کوتاه ناتمام» رونمایی نمود.
به اجمال، از پوستر جایزه بین المللی داستان شش کلمه ای مدرسه میناب؛ ۱۶۸ داستان کوتاه ناتمام رونمایی کرد.
منبع: sadkado.ir

categories & tags
In جشن, جشنواره, کادو, هدیه
By خدمات, شركت, فرهنگ, كتاب