
صد کادو: مراسم تودیع ساسان ضیائی و معارفه محسن شریفی به عنوان مدیر اداره کل دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور اجرا شد.
به گزارش صد کادو به نقل از مهر، مراسم تودیع مدیرکل پیشین و معارفه مدیرکل جدید دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور، با حضور محمدمهدی احمدی مشاور عالی وزیر و مدیرکل حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، قادر آشنا مشاور وزیر و دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، مدیران و کارکنان دبیرخانه برگزار گردید.
در این مراسم که بامداد امروز شنبه هشتم آذرماه در محل دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی برگزار شد، از خدمات ساسان ضیائی قدردانی و حکم انتصاب محسن شریفی به عنوان مدیرکل جدید دبیرخانه اهدا شد.
این تغییرات مدیریتی در حالی صورت می گیرد که شورای فرهنگ عمومی کشور در ماه های اخیر نقش محوری در سیاستگذاری های کلان فرهنگی همچون مسایل مربوط به فضای مجازی، عفاف و حجاب و تحکیم بنیان خانواده داشته است.
انتظار می رود با این تغییر مدیریتی، دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور با نگاهی نوین و با استفاده از تجربیات گذشته، به ایفای نقش سازنده خود در هماهنگی بین دستگاهی و پیشرفت سیاستهای فرهنگی کشور ادامه دهد.

categories & tags
In جشن, جشنواره, کادو, هدیه
By خدمات, فرهنگ, فضای مجازی, وزارت