سوگواری رسم پارسیان باستان بود

    Home  /  جشن  /  سوگواری رسم پارسیان باستان بود

سوگواری رسم پارسیان باستان بود Image

سوگواری رسم پارسیان باستان بود

صد کادو: سوگ سیاوش، اوج آئین های عزا و یادبود عزیز از دنیارفته در فرهنگ باستانی ایران است که امتداد آن به وضوح در سوگواری های در رابطه با واقعه کربلا قابل مشاهده می باشد.

به گزارشمشرق،

در سالیان اخیر، با ازدیاد شبکه های فارسی زبان خارج از کشور، که در مبنای خود برای مقابله تبلیغاتی با دین و مراسم ایرانی ها تجهیز و تغذیه می شوند، شعارهایی چون «ما آریایی هستیم، عرب نمی پرستیم»، و رسوم بی مبنا و ناکجاآبادی چون «عقد آریایی» و «تشییع آریایی» طرفدار پیدا کرده است.
نکته کلیدی این جاست که اکثریت قاطع آنهایی که جذب این مفاهیم و کردارها می شوند و حتی مبلغین این امور، معمولاً شناخت و دانش عمیقی نسبت به مبحث مورد ادعا ندارند و نه تنها شناختی از مراسم تشیع و اسلام ندارند، که حتی ایران باستان را هم(که ظاهرا سنگ آنرا به سینه می زنند) نمی شناسند.
در فیلم زیر، یوسفعلی میرشکاک، شاعر، نویسنده و منتقد ادبی معروف، در رابطه با نسبت مراسم های عزا همچون سینه زنی، لباس سیاه پوشیدن، جامه و صورت خاک آلود کردن، لطمه زنی و علم کشی و امثال آن، با مراسم های باستانی ایران زمین سخنان قابل تاملی می گوید.

منبع:

Author | صدکادو Comments | 0 Date | 26/11/2025

leave a reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *