
به گزارش صد کادو عروسک های ملل – سفیران فرهنگی کشور -، پس از دو سال دوری از عروسک های ایرانی، به خانه ی دروازه دولت تهران اسباب کشی می کنند تا در کنار یکدیگر بازدیدکنندگان خویش را پیدا کنند.
به گزارش صد کادو به نقل از ایسنا، سال ۹۳ دو کلکسیونر خصوصی، موزه ی عروسک های ملل را در منطقه پاسداران تهران و در فضایی اجاره ای با کمتر از هزار عروسک افتتاح کردند.
موزه ای که بعد از به دست آوردن تجربیات زیاد در آموزش و معرفی افراد ۲ تا ۷۰ ساله، با آداب و رسوم شهرها و کشورهای مختلف، حدود دو سال بعد مجبور شد تا عروسک هایش را در کارتن ها بسته بندی کند که تا حدود سه ماه بعد با تلاش مسئولان، دوستداران و اهالی فرهنگ و با اختصاص ساختمانی از موسسه «خانه دوستان آشنا» در خیابان میرداماد، بار دیگر این موزه که نام «سفیران فرهنگی کشورها» به آنها داده شده بود، جان بگیرد.
از جانب دیگر شهرداری منطقه ۱۲ تهران هم تصمیم گرفت یک بنای پرارزش در ابتدای دروازه دولت را به این موزه اختصاص دهد ازاین رو بر مبنای تصمیمی مدیریت این موزه یعنی علی گلشن و مسعود ناصری دریایی؛ «عروسک های ملل» به دو بخش «ملل» و «عروسک و فرهنگ ایران» تقسیم و بخش ایران به ساختمان تاریخی ابتدای سعدی شمالی منتقل شد.
حالا پس از گذشت دو سال از فعالیت موزه عروسک های ملل و دوری عروسک های دو بخش ایرانی و ملل از یکدیگر، سرانجام مسئولان این موزه تصمیم گرفتند این دو بخش را به هم برسانند. با اسباب کشی عروسک های ملل به مرکز شهر، مقرر است آنها ساکن طبقه ی بالای خانه ی عروسک های ایرانی شوند.
مسعود ناصری دریایی مدیر موزه در گفتگو با ایسنا می گوید: موسسه ی خانه دوستان آشنا در خیابان میرداماد به مدت دو سال فضای خویش را در اختیار این موزه قرار داده بود، با آخر این مدت زمان، تصمیم گرفتیم که مجموعه ملل را هم در موزه ی عروسک و فرهنگ ایرانی در دروازه دولت به نمایش بگذاریم و همه ی آثار در یک فضای موزه ای نمایش داده شوند.
او با اشاره به این که مقرر است به این موزه، بخش اسباب بازی هم از سوم فروردین اضافه شود، توضیح می دهد: فکر کردیم هر سه مجموعه را در یک فضای موزه ای قرار دهیم. یه موزه عروسک و فرهنگ ایران، موزه عروسک های ملل و بخش اسباب بازی هر کدام در یک طبقه از فضای سه طبقه ای موزه مستقر شوند، بازدیدکنندگان خویش را هم بهتر پیدا می کنند و می توانیم حتی در حوزه اسباب بازی و عروسک های ملل هم به آنها سرویس دهیم.
وی با اشاره به تعداد زیاد عروسک های بخش ملل و کمبود فضا برای نمایش همه ی آنها در مکان جدید، ادامه می دهد: روش نمایش این آثار مانند فضای قبلی موزه است، باید به صورت ادواری آثار موزه را نمایش دهیم.
او با بیان این که هم اکنون موزه عروسک ها تعطیل می باشد و در حال انجام اقدامات برای انتقال عروسک ها به این موزه هستند، می افزاید: موزه عروسک ها از سوم فروردین فعالیت خویش را از سر می گیرد و در نوروز هر روز تا ۱۱ فرودین از ساعت ۱۱ بامداد تا ۶ بعدازظهر فعال است.
به نقل از وی؛ این موزه از ۱۲ تا ۱۶ فروردین تعطیل می باشد و پس از آن برپایه روال قبلی از روز شنبه تا چهارشنبه برای گروه های دانش آموزی و گروه های مختلف توریستی فعال است و در ایام پنج شنبه و جمعه هم برای بازدیدهای انفرادی و خانواده ها در ساعات ۱۱ بامداد تا ۶ بعدازظهر فعالیت می کند.
ناصری ادامه می دهد: با عنایت به تغییر مکان و بخش های مختلفی که موزه در خود دارد، هنوز هزینه ورودی آن مشخص نشده است.
موزه عروسک در خیابان انقلاب، مترو دروازه دولت، اول سعدی شمالی کوچه فیات، پلاک دو قرار دارد.

categories & tags
In جشن, جشنواره, کادو, هدیه
By اسباب بازی, فرهنگ, نمایش