
به گزارش صد کادو وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: در دو سال آینده برای ۲۰ هزار نفر در بخش فرهنگ و هنر اشتغالزایی خواهد شد.
به گزارش صد کادو به نقل از ایسنا، سید عباس صالحی از اشتغالزایی برای ۲۰هزار نفر از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه در دو سال آینده و با اعتباری بالغ بر دو هزار میلیارد تومان اطلاع داد و خاطرنشان کرد: سهم آذربایجان غربی از این میزان اشتغال ۲۷۰ نفر با اعتباری بالغ بر ۲۷ میلیارد تومان است.
وی در نشست خبری با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه آذربایجان غربی اعلام نمود: شغل های بوجود آمده در چارچوب ۱۳هزارنفر اشتغال شهری و ۷هزار نفر اشتغال روستایی و در سه بخش کسب و کارهای دیجیتال، کسب و کارهای هنری و کسب و کار های فرهنگی خواهد بود.
صالحی برقراری عدالت فرهنگی را یکی از رویکردهای اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دانست و اضافه کرد: در حد توان بودجه ای وزارت ارشاد امکانات و زیرساخت های فرهنگی را در تمام مناطق و استان های کشور توسعه خواهیم داد.
وی با اشاره به اینکه یازدهمین سفر استانی وزیر ارشاد به آذربایجان غربی در جهت اجرای سیاست عدالت فرهنگی بوده است، اظهار داشت: در چارچوب امضای تفاهم نامه ای به ارزش ۱۴۰ میلیارد تومان درخلال وزارت ارشاد و استانداری آذربایجان غربی، تلاش داریم با تلفیق بودجه استانی و ملی اقدمات موثری در توسعه فضاهای فرهنگی هنری و تنظیم برنامه های حمایتی از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه ای استان در چشم اندازی سه ساله داشته باشیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رویکردهای اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را توجه به اقتصاد، فرهنگ و هنر دانست و اظهار نمود: در عرصه فرهنگ و هنر توجه به هر دو جنبه مادی و معنوی هنر لازم است و اگر فرهنگ و هنر، اقتصاد شکوفا و خودکفایی را نداشته باشد دوام و بقای آن به سختی میسر خواهد بود و بنابراین در کنار توجه به روح هنر و جنبه معنوی آن باید به ایجاد اقتصاد خودکفا در بحث هنر هم توجه ویژه داشت.
وی بابیان اینکه یکی از اقداماتی که دنبال می نماییم این است که اسم فرهنگ و هنر در خیلی از حوزه های اقتصادی گم شده و نامی از فرهنگ و هنر و رسانه در خیلی از آیین نامه ها و دستورالعمل های اقتصادی وجود ندارد، اضافه کرد: باید ردپای هنر را در حوزه اقتصادی کشور اضافه نماییم تا از این طریق فرصتی برای اقتصاد فرهنگ و هنر تولید نماییم.
صالحی با تاکید بر اینکه رسانه بعنوان رکن چهارم مردم سالاری اجتماعی مطرح است، عنوان کرد: قوای سه گانه کشور زمانی فسادپذیریشان کم می گردد که رسانه ها را به رسمیت بشناسند و رسانه ها هم در چارچوب آزادی مسوولانه، چارچوب اخلاقی رسانه را رعایت نمایند چون که نه رسانه ها و نه هیچ نهاد و قشر دیگری فراتر از قانون نیست و همه ملزم به رعایت چارچوب قانونی در حیطه وظایف خود هستیم.

categories & tags
In جشن, جشنواره, کادو, هدیه
By فرهنگ, كسب و كار, هنر, وزارت